Onze Vakkennis tot uw dienst

MVM bvba is zo veel meer dan een gewone garage voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen. Sinds 1999 is ons familiebedrijf een vaste waarde in deze veeleisende markt. Naast verkoop, verhuur, onderhoud en depannage van uw vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen zijn wij gespecialiseerd in een unieke dienst voor uw laadkleppen van allerlei merken zoals Dhollandia, Zepro, MBB, Baer, Soerensen enz. Wij staan 24 uur op 24 garant voor de depannage van uw laadkleppen, ongeacht het merk.

Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit

Als u kiest voor MVM, kiest u voor een kwalitatieve dienstverlening. Het bewijs hiervan is onze ISO 9001:2015 certificering voor ons systeem voor kwaliteitsbeheer.

Ons doel?

U de allerbeste dienstverlening bieden opdat uw voertuigen zo snel mogelijk weer op de baan zijn. Onze troef is een uitstekende flexibiliteit waardoor we een snelle herstelling kunnen verzekeren. Zo blijft uw stilstandtijd zo beperkt mogelijk.
U kunt ook een beroep doen op MVM voor de aanpassing en ombouwing van uw industriële voertuigen. Bovendien kunnen we uw voertuigen voorzien van verwarming, airco of innovatieve koelingen.

Partners

Iveco
Dhollandia
GRent
Webasto
Palfinger
Zepro
Sorensen
BAR
Vebabox
Modul System