Aanpassing en ombouwing

Een vrachtwagen of bedrijfsvoertuig precies zoals u het wenst

MVM, uw partner voor aanpassing of ombouwing

Elk beroep heeft zijn specifieke noden. Om uw activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, moet uw vrachtwagen, bestelwagen of bedrijfsvoertuig aan al uw vereisten – hoe specifiek deze ook zijn – voldoen. Daarom moet u kunnen rekenen op een betrouwbare partner die uw ‘werkpaard’ aanpast of zelfs ombouwt.

De partner bij uitstek

Als u voor MVM kiest, kiest u voor kwaliteit en oog voor detail. Wij hebben bijzondere aandacht voor uw bedrijfsactiviteit en passen uw voertuig zo aan dat het aan uw meest strikte vereisten voldoet. Wij houden rekening met uw wensen en stellen altijd een aangepaste oplossing voor.

Voor elke vereiste een oplossing

Foodtruck, paardenvervoer, caravan, aanhangwagen, specifieke uitrusting op maat … bij MVM is niets onmogelijk. Wij werken samen met de beste partners om een gepersonaliseerde oplossing voor elke behoefte aan te bieden. Een voorbeeld is onze partner BusinBedrijf (www.BusinBedrijf.be) die instaat voor de inrichting van vloeren, wanden, tussenwanden, kasten, rekken enz.

Opgeleide en gemotiveerde medewerkers

Wij kunnen rekenen op een multidisciplinair en gespecialiseerd team van medewerkers die alle soorten aanpassingen tot een perfect einde brengen. Onze technici volgen voortdurend bijscholing in de nieuwste technieken en technologieën. Door zorgvuldig en vakkundig te werk te gaan, nemen ze de inrichting van uw bedrijfsvoertuig volledig voor hun rekening. Hun knowhow is uw garantie.

Enkele foto’s van onze realisaties

Enige informatie? Een snel offerteaanvraag?