Verwarming en koeling

Verwarming en koeling

Comfort, veiligheid en prestaties
Of het nu gaat om professionele doeleinden (vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen, speciale voertuigen) of om vrijetijdsbesteding (mobilhome, caravan, kampeerwagen), elk voertuig waarin u of uw medewerkers een groot deel van hun tijd doorbrengen, moet modern en comfortabel zijn.

Erkende Webasto verdeler

MVM is een erkende verdeler van Webasto, de wereldleider in verwarmings-, airconditioning- en koelsystemen voor de automobielindustrie. Wij zorgen voor de uitrusting, het onderhoud en de depannage van uw voertuigen aan de hand van performante systemen. Tegenwoordig zijn vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen een echte werkplek op wielen en net daarom is het zo belangrijk dat ze optimaal comfort bieden, zelfs als de motor niet draait. MVM is bovendien erkende verdeler van Eberspächer, een andere specialist in warmtecomfort voor voertuigen.

Een pak voordelen

Een autonome verwarming, een klimaatregeling of een koelsysteem van hoge kwaliteit bieden tal van voordelen. Comfort in de eerste plaats uiteraard, maar ook de energiebesparing en het milieuaspect zijn beslist niet te verwaarlozen. Wat de buitentemperatuur ook is, deze systemen staan garant voor een optimale binnentemperatuur in elk deel van het voertuig (cabine, motor, laadruimte …). En dat zowel onderweg als tijdens een halte en zelfs bij langere rijpauzes.

Een aangepaste oplossing voor elk voertuig

MVM biedt een oplossing voor elk type voertuig aan:

  • Bedrijfsvoertuigen: autonome lucht- of waterverwarming, klimaatregeling op het dak of geïntegreerd, koelboxen
  • Vrachtwagens: autonome lucht- of waterverwarming, klimaatregelingen op basis van verschillende technologieën
  • Speciale voertuigen (ziekenwagens, brandweerauto’s enz.): autonome lucht- of waterverwarming, klimaatregeling op het dak of geïntegreerd, dakladders
  • Vrijetijdsvoertuigen: luchtverwarming en koeler

Enkele foto’s van onze realisaties