Laadkleppen

Herstelling en depannage van laadkleppen in heel België

Uw specialist in nieuwe en tweedehands laadkleppen

Optimaal werkende laadkleppen van uw vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen zijn van essentieel belang voor uw dienstverlening aan klanten. Ze zijn een belangrijke schakel om uw werk tot een goed einde te brengen. Zonder laadklep is het immers een hele klus om uw leveringen vlotjes te laten verlopen …

Verkoper en hersteller van alle merken

MVM is gespecialiseerd in de verkoop, de depannage, het onderhoud en de controle van zowel nieuwe als tweedehands laadkleppen. Als erkend servicepunt voor DHOLLANDIA alsook voor BAR Cargolift, Sörensen, Zepro en MBB Palfinger kunnen wij u een optimale dienstverlening voor tal van merken garanderen. Wij stellen onze vakkundige kennis in mechanica, hydraulica en elektriciteit graag tot uw beschikking. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Alle soorten laadkleppen

Wat u ook nodig hebt, MVM is de partner die u zoekt. Wij verkopen, onderhouden en herstellen alle soorten laadkleppen: traditionele, uitschuifbare, vouwbare, verticale maar ook speciale laadkleppen. Wij zijn vertrouwd met tal van bedieningssystemen (buiten, binnen, vanop afstand met spiraalkabel, voetbediening …) en de meest diverse optiemogelijkheden (batterijsystemen, veiligheidshekken en valbeveiliging, hydraulische steunvoeten, platformafwerking …). Zo kunnen we u altijd een oplossing aanbieden die perfect op uw behoeften is afgestemd.

Enkele foto’s van onze realisaties