Verhuur

Verhuur van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen

Huur het voertuig dat bij u past!

Om te voldoen aan welbepaalde noden voor een korte, middellange of lange periode kan de huur van een vrachtwagen of bedrijfsvoertuig een voordelige oplossing zijn, zowel op operationeel als op financieel vlak. De mogelijkheden zijn legio.

Agent voor G-Rent

Als lid van het netwerk G-Rent biedt uw MVM garage u een uitgebreid gamma vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen aan voor verhuur:

  • minibusjes en (grote) bestelwagens met rijbewijs B
  • middelgrote en zware vrachtwagens, vrachtwagens met hydraulische laadbak met rijbewijs C
  • koelwagens met rijbewijs B of C
  • trekkers met rijbewijs CE
Verhuur op korte en middellange termijn

U bepaalt zelf, volgens uw precieze behoeften, voor welke periode u wilt huren. U kunt onze voertuigen voor een dag, een week of een maand huren aan degressieve tarieven. Om de start van een nieuwe activiteit of seizoensschommelingen op te vangen, biedt MVM u ook een verhuur van 6 maanden tot 1 jaar aan.

Verhuur op lange termijn

De verhuur van vrachtwagens voor een langere periode is een soort leasing die in de VS al zeer ingeburgerd is en die langzaam ook haar weg in België vindt. Er zijn tal van voordelen, aangezien u geen zware investeringen in een industrieel wagenpark moet doen. U hebt een beter budgetbeheer op basis van een factuur per maand met een vast bedrag zonder meerkosten. Bovendien kunt u in geval van panne altijd rekenen op een vervangvoertuig

Enkele foto’s van onze realisaties