Erkend IVECO verdeler

agent-iveco-garage-mvm-sprl-brabant-wallon-hainaut

MVM is uw erkende IVECO ‘Daily Service’ verdeler voor robuuste en betrouwbare voertuigen van 3 tot 7,7 ton:

  • Daily bestelwagen: verkozen tot ‘Bestelwagen van het Jaar 2015’. Ideaal voor licht commercieel transport.
  • Daily chassis met cabine: licht, robuust, comfortabel en wendbaar. Onklopbaar op het terrein, behendig in het drukke verkeer en snel tijdens langere afstanden.
  • Daily trekker: hoog laadvermogen en maximale productiviteit.
  • Daily Hi-Matic: automaat met 8 versnellingen en groot rijplezier. Perfect voor transport in de stad, regionaal of internationaal.

IVECO Daily fourgon

Bij MVM kunt u trouwens ook terecht voor de nieuwe Eurocargo van IVECO in het gamma van 7 tot 19 ton. Als verkozen ‘International Truck of The Year 2016’ is deze vrachtwagen een echt ‘all-terrain’ voertuig dat zich vlotjes doorheen de drukke stad beweegt maar ook langere afstanden aankan.

IVECO, een voertuig voor elke behoefte

voertuigen die wij verkopen – nieuw of tweedehands – bieden u een optimaal rendement. Of u nu kiest voor een lichte of zware bedrijfswagen van IVECO, u kiest altijd voor de toonaangevende producent van commerciële en industriële voertuigen.

Licht commercieel transport, veeleisend gebruik met een zware lading of een groot transportvolume in de stad of over lange afstand … Wat uw behoeften ook zijn, MVM heeft altijd het perfecte IVECO-voertuig voor u.

Onze garage heeft bovendien een groot aantal voertuigen op voorraad. U kiest toch een ander model? Dan is het model van uw keuze uiterst snel beschikbaar dankzij het voortreffelijke IVECO-netwerk waarvan wij deel uitmaken.

Waarom MVM kiezen?

Hebt u nog meer argumenten nodig om u ervan te overtuigen MVM als partner voor uw zware vrachtwagens te kiezen? Voor deze troeven staan wij bekend:

  • flexibele en snelle service
  • kwaliteit in dienstverlening
  • voortdurende bijscholing van monteurs
  • gerichte aanpak: wij bieden een oplossing voor elke klant

camion-iveco-ivemar-garage-poids-lourds-et-utilitaires-mvm-brabant-wallon

Enkele foto’s van onze realisaties